SISÄLTÖMARKKINOINNIN FACEBOOK-MAINONTA

NAUHOITE KE 20.6.2018 PIDETYSTÄ WEBINAARISTA

 

Facebook on parhaita kanavia B2B-kohderyhmän tavoittamiseen. Siellä kun ovat kaikki, myös päättäjät, kuluttamassa B2B-sisältöjä.

Kuitenkin ilmaisen some-näkyvyyden aika alkaa olla ohitse. Facebook-päivityksenne näkee enää vain muutama prosentti sivuistanne tykänneistä. Kaikesta muusta näkyvyydestä on maksettava.

Päivitysten ja muun sisältömarkkinoinnin mainostaminen voi tuntua helpolta. Painetaan vain sitä Boost Post -nappia. Juuri sitä Facebook toivookin sinun tekevän, koska se on Facebookille kannattavin ja sinulle tehottomin tapa mainostaa. Tämä on vain yksi esimerkki Facebook-mainonnan sudenkuopista.

Tässä webinaarissa Antti Pietilän (Loyalistic) vieraana on Dick Lindertz (SoMe Masters). Dick on Facebook-mainonnan kouluttaja, mentori ja konsultti, jolla on yli 10 vuoden kokemus FB-mainonnasta ja se myös näkyy. Antti taas on kouluttaja, valmentaja, neuvonantaja, sisältömarkkinoija ja ohjelmistoyrittäjä perustamassaan markkinoinnin automaatio-ohjelmistoyritys Loyalisticissa.

Webinaarissa saat valmiudet promota sisältömarkkinointia, siis blogijuttuja ja hunajapurkkisisältöjä, tehokkaasti ja oikein Facebook-mainonnan avulla.

PÄÄSET WEBINAARINAUHOITTEESEEN TÄYTTÄMÄLLÄ YHTEYSTIETOSI LOMAKKEESEEN!