B2B-MYYNNIN ESTEET JA PARHAAT KEINOT KASVUUN - TUTKITTUA TIETOA 100 YRITYSTEN AVAINHENKILÖN KOKEMUKSISTA

NAUHOITE 1.11.2018 PIDETYSTÄ WEBINAARISTA

 

Haluaisiko yrityksenne lisää myyntiä, ei vain nyt vaan myös tulevaisuudessa?

Tule kuulemaan tutkimustietoa siitä, mitkä syyt yrityksen sisäisessä toiminnassa ovat yleisimmin esteenä myynnin kasvulle ja miten näitä myynnin esteitä voisi poistaa. Käymme läpi myös parhaita keinoja myyntikäyrän nostamiseksi ja sen varmistamiseksi, että menestystä voi odottaa tulevina vuosinakin. Saat vinkkejä myös siitä, mihin uusiin toimintatapoihin ja työkaluihin kannattaa nyt panostaa.

Kiinnostuksen kohteena ovat myös myynnin johtaminen ja sen kehityskohteet, sekä tehokkaimmat ja tuottavimmat keinot yrityksille hankkia liidejä. Entä digitaalisuus, miten se vaikuttaa yritysten myyntityöhön, ja onko se yksi kuumimmista myyntityöhön liittyvistä puheenaiheista tällä hetkellä?

Webinaarissa Antti Pietilän (Loyalistic) kanssa aiheesta on keskustelemassa myynnin asiantuntija Erkki Tuomi (Pro Growth Consulting), joka on vastannut webinaarin pohjana käytettävän vuosittaisen Myynti kasvun veturina* -tutkimuksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Vaikka tutkimuksen kohteena olivat ICT-alan yritykset, on ala B2B-myynnin edelläkävijän roolissa ja tutkimustulokset helposti sovellettavissa myös muille toimialoille.

 

LATAA WEBINAARINAUHOITE JA TUTKIMUSRAPORTTI NYT OHEISELLA LOMAKKEELLA!

 

*Myynti kasvun veturina - Tutkimus myynnin esteistä ja parhaista keinoista 2018 -tutkimuksessa tarkasteltiin ICT-alan myyntiä 100 suomalaisen ICT-yritysten avainhenkilön näkövinkkelistä. Tutkimus tehtiin nyt neljättä kertaa, ja sen toteuttajina olivat Pro Growth Consulting, TIVIA ja Ohjelmistoyrittäjät.