ILMAINEN WEBINAARI: PK-YRITYKSEN NÄKYVYYS MEDIALUOKKAAN

PE 17.8.2018 klo 10-11

 

Kukapa ei haluaisi yritykselleen positiivista medianäkyvyyttä?

Ei se medianäkyvyys kuitenkaan yhdellä puhelinsoitolla synny, paitsi ehkä sankaritarinoissa. Harva yritys tai henkilö on synnynnäisesti mediaseksikäs. Sen eteen on tehtävä työtä, harjoiteltava, saatava näkyvyyttä pienemmissä medioissa ennen kuin kelpaa isommille ja isommille jne. On ymmärrettävä, mikä on se tarina, joka mediaa kiinnostaa, mitkä ovat ne pääviestit, joista tarina kumpuaa, ja miten tarina jatkuu seuraavaan juttuun.

Toisaalta medianäkyvyydestä ei ole hyötyä, ellei perusta ole kunnossa. Mitäpä niistä sivuvierailijoista, jos ne eivät käänny myyntieuroiksi joko suoraan tai epäsuorasti. Ja eiväthän ne käänny kuin niille, jotka ovat valmiita menestykseen. Niille medianäkyvyys avaa menestyksen portit.

Miten sitten pk-yrityksen kannattaa lähteä mediaa valloittamaan? Siitä koulutamme tässä webinaarissa. 

Webinaarissa Antti Pietilän (Loyalistic) vieraana on viestinnän asiantuntija, viestintätoimisto Harkonsalo & Vesan toimitusjohtaja Mikko Sillanpää. 

Webinaarin sisältö:

1) Ensin oma perusta kuntoon: mistä aloittaa, ja mitä pitää tehdä?

2) Sitten oma sisällöntuotanto rullaamaan: vinkit sisällöntuotantoon.

3) Medianäkyvyyden perusteet: miten näkyvyyttä saadaan?

4) Jatkuvuuden ja toiston merkitys.

Webinaari on suunnattu erityisesti B2B-yrityksille.

Webinaariin mahtuu 100 ensimmäistä, ja täyteenhän nämä ovat tavanneet tulla, joten varaa paikkasi, ja tule myös paikalle, ettei joku muu jää rannalle.

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN HETI OHEISELLA LOMAKKEELLA VARMISTAAKSESI PAIKKASI!

 

Henkilötietojasi käsitellään Loyalisticin tietosuojaselosteen ja Harkonsalo & Vesa PR Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti.