LOYALISTIC VIDEOTUOTANTOPALVELUT

Eikö blogin kirjoittaminen maistu, mutta sisältöä pitäisi kuitenkin tuottaa?

Kiireiselle asiantuntijalle, yrittäjälle tai johtajalle tehokkain ja vaikuttavin tapa tuottaa sisältöä on video. Parhaiten asiantuntijuus osoitetaan säännöllisellä uudella sisällöllä eli käytännössä videoblogilla, joka julkaistaan blogiin upotettuna. Tällöin se on helppo jaella sähköpostilla ja somessa, ja se löytyy niin hakukoneista kuin webbisivuiltakin.

Myyvä asiantuntija vakuuttaa videolla asiantuntemuksellaan ja tulee tutuksi potentiaaliselle asiakkaalle. Tapaamiseen päästään 50 % todennäköisemmin, ja tämän lisäksi asiakas on jo varmistunut asiantuntijan osaamisesta, jolloin kauppoihin päästään nopeammin.

Jos taas olet asiantuntija, jota tarvitaan usein myynnin tueksi - esimerkiksi moni perustaja tai toimitusjohtaja on juuri sellainen - voit vakuuttaa asiantuntemuksellasi videon välityksellä ja välttää turhia aikaisen vaiheen myyntikäyntejä. Asiakas tietää, että yrityksestänne löytyy osaamista. Sinä säästät aikaa, ja juuri kiireesi on usein yrityksen kasvua rajoittava tekijä. Video tekee siis työtä puolestasi.

Videon tuottaminen voi vaatia paljon valmistautumista ja aikaa. Tai sitten ei. Konseptoimallamme palvelulla saamme tuotettua esimerkiksi kolmen kuukauden viikoittaiset videoblogit niin, että sinun, kiireisen asiantuntijan, aikaa siihen menee vain hieman yli työpäivä. Eikä se edes maksa maltaita.

Haluatko tietää miten?

Täytä tietosi lomakkeelle ja kerromme sinulle lisää, kuinka tuo on mahdollista, mitä se sinulta vaatii ja minkä hintaista se on!