LOYALISTIC PLUS PAKETTI

Kaikki mitä tarvitset tehokkaan sisältöpohjaisen myyntiä tukevan markkinointikoneiston luomiseen.

Loyalistic Plus 1140 eur/vuosi

Loyalistic markkinoinnin automaatio-ohjelmisto erityisesti yrityksille ja yhteisöille myyvän PK-yrityksen tarpeisiin. 1500 kontaktiin asti, lisätila 1000 kontaktin erissä à 45 eur/kk.

Aloituspalvelut -paketti

Käyttöönotto palveluna (arvo 500 eur)

Teemme asetukset, sivu- ja sähköpostipohjat puolestanne aloituspalaverin pohjalta. Teidän ei siis tarvitse kuin ruveta käyttämään Loyalisticia.

Sisältömarkkinoinnin koulutus- ja workshop-päivä (arvo 1250 eur)

Päivän aikana koulutamme ja suunnittelemme yhdessä kanssanne teille toimivimman sisältöpohjaisen markkinointioperaation Loyalisticilla toteutettavaksi. Workshop-päivän vetää Loyalisticin perustaja Antti Pietilä. Päivän kulku sovitetaan tarpeisiinne ja taitoihinne.

Koulutamme ensin valmiudet tiimillenne. Workshop-osuudessa suunnittelemme millä teemoilla, formaateilla ja etenemisellä syntyy juuri teille realistinen, mutta paras mahdollinen sisältömarkkinointioperaatio. Emme tee strategiaa, jonka toteutus onnistuisi vain ammattilaisilta, vaan suunnitelman, joka tarjoaa konkreettiset teille sopivat askeleet heti alkuun ja sen jälkeen vision siitä mihin suuntaan kehittyä osaamisen ja ymmärryksen kasvaessa. Lopuksi katsomme vielä Loyalisticin kautta miten suunnitelman ensiaskeleet muuttuvat konkreettisiksi tuloksiksi.

4 valmennussessiota (arvo 1000 eur)

Palaamme matkaanne neljässä valmennussessiossa, jotka järjestetään etätapaamisena. Palaamme siihen mitä olette oppineet, missä menestyneet ja mihin energia pitäisi seuraavaksi suunnata. Antti Pietilä ohjaa siis teitä, teille sopivalla tavalla, kohti tehokasta ja toimivaa markkinointioperaatiota.

Aloituspalveluiden arvo on 2750 euroa. Loyalistic Plus vuosisopimuksen yhteydessä aloituspalvelut saa 1 140 euron hintaan, jolloin Loyalistic Plus ja aloituspalvelut maksavat siis yhteensä 2 280 eur ensimmmäisen vuoden osalta.

Loyalistic + Aloituspalvelut yhteensä 2280 eur

Loyalistic Pro: Loyalisitic Pro:hon on saatavissa kattavampi aloituspaketti. Kysy lisää.

Hintoihin lisätään arvonlisävero.