Pienryhmäworkshop:

Inbound-liidejä keräävän hunajapurkin rakentaminen

7.11.2018

Haluaisiko yrityksenne inbound-liidejä, mutta ette pääse alkuun? Sisältöä pitäisi vissiin tuottaa, mutta mitä ja mistä aiheista..? Ja mitä kaikkea muuta pitäisi tehdä, jotta tuloksiakin tulisi?

Eiköhän kääritä hihat!

Järjestämme Antti Pietilän, sisältömarkkinoinnin asiantuntijan ja Loyalistic Oy:n toimitusjohtajan, johdolla käytännöllisen workshopin, jossa osallistujat rakentavat hänen opastuksellaan yritykselleen inbound-operaation rungon eli nk. hunajapurkin. Hunajapurkki sisältää tyypillisesti 4-8, jopa 12, blogijuttua, näihin toimintakehotteet, ladattavan oppaan ja sille tarvittavan laskeutumissivun. Tämän lisäksi saatte ymmärryksen siitä, miten hunajapurkille hankitaan liikennettä, miten se kannattaa optimoida eri liikennelähteelle ja miten myynnin tulisi toimia saatujen liidien suhteen.

Workshopissa käydään läpi seuraavat asiat:

 • Mitä sisältöpakettiin kuuluu: blogijutut, toimintakehotteet, laskeutumissivu, ladattava opas tms. ja automaattiset sähköpostiviestit
 • Miten tuotatte sisältöpaketin alle 2 työpäivässä
 • Mihin kohtaan asiakkaan ostopolkua teidän tapauksessanne hunajapurkki kannattaa rakentaa
 • Mistä aiheesta opas ja blogijutut kannattaa teillä tehdä
 • Sisällön rungon käsikirjoitus
 • Laskeutumissivun rungon käsikirjoitus.

Saat ennen workshopia ennakkomateriaalin tilaisuuden kouluttavasta osuudesta (video ja tiimitehtävä), jotta voimme keskittyä itse workshopissa koulutuksen sijaan suunnittelemaan sisältöpaketin, joka toimii juuri teidän yrityksessänne parhaiten ja on lisäksi helppo ja kevyt tuottaa. Suunnitelman toteutus ja varsinainen sisällöntuotanto, eli useimmiten kirjoitustyö, jää kotiläksyksi. Laadimme kuitenkin rungon sisällöille jo workshopissa.

Workshopin lopuksi saat kouluttavan materiaalin, jonka avulla kirjoitat nk. hoito-ohjelman eli sähköpostiviestit, joilla hunajapurkkisi keräämät liidit valmistellaan myynnille.

Workshop-pakettiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös yrityskohtainen sparraussessio n. 1-2 viikon kuluttua workshopista, jolloin Antti antaa palautetta jo tehdystä työstä, vastaa vielä askarruttaviin kysymyksiin sekä auttaa hiomaan sisältönne timantin esiin.

Voit osallistua workshopiin yksin tai ottaa 1-2 kollegaasi mukaan ja tehdä hunajapurkinne tiimityönä.

Aika: ke 7.11.2018 klo 8:15-11:30

Paikka: Hotel Arthur, Aurolan sali, os. Vuorikatu 19, 00100 HELSINKI

Hinta: 325 € + alv (lisäosallistuja samasta yrityksestä +50 €)

Syyskuussa pitämämme pilotti-workshop sai erinomaista palautetta, ja workshopiamme kommentoitiin mm. näin:

 • "Paljon hyviä vinkkejä kokonaisuuden rakentamiseen"
 • "Sain sekä uusia ideoita että vahvistusta jo olemassa olleille ajatuksille. Asioiden pyörittely erityyppisistä yrityksistä tulevien henkilöiden kanssa oli antoisaa."
 • "5/5, ei nyt kyllä tule mieleen parannettavaa"
 • "Kouluttaja oli erittäin ammattitaitoinen"
 • "Oletin että workshopin tuloksena meillä on konkreettinen suunnitelma ja näin kävi höystettynä muiden palautteella ja ideoilla"

Mukaan mahtuu VAIN 8 yritystä, joten toimi heti! Kustakin yrityksestä voidaan ottaa 1-3 osallistujaa. Ilmoita tällä lomakkeella kuitenkin vain pääosallistuja, saat ilmoittautumisen jälkeen ohjeet lisäosallistujien ilmoittamiseen.

Oletko valmis käärimään hihat?

 

Kouluttaja Antti Pietilä

Antti on Loyalisticin perustaja ja toimitusjohtaja, inboundin sanansaattaja, kouluttaja ja valmentaja, ohjelmistotoimialan vaikuttaja.

Sano vain hei, vaikkapa Twitterissä.