Koulutukset

Loyalisticin käyttöön et tarvitse koulutuksia tai sertifiointeja. Oppi löytyy tuotteesta ja blogeistamme.

Jos lukeminen ei kiinnosta, tule tilaisuuksiimme.

Avoimet koulutukset ja tilaisuudet

Käymme puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ja järjestämme avoimia koulutuksia. Tiedotamme niistä uutiskirjeellä ja sosiaalisessa mediassa.
Tilaa uutiskirje, niin pysyt ajantasalla tilaisuuksista.

Koulutus tai puheenvuoro tilaisuudessasi? Kts. Esiintymiset.

Yrityskohtaiset koulutukset

Inboundin Intro: 2 h pikakoulutus ja kevytworkshop yrityksesi tiimille. Antaa valmiudet ymmärtää mistä on kysymys ja roolittaa tekeminen. Jatko onnistuukin online-materiaalimme avulla. Hinta 500 eur + alv 24%

PS. Jos olet valmis tulemaan meille ja kuulut kohderyhmäämme, tarjoamme Intron veloituksetta.

Liiditehdas™ workshopsarja: Viiden (5) workshopin sarja, jolla luodaan valmiudet, laaditaan suunnitelmat ja ruvetaan hommiin, eli luodaan ja käynnistetään systemaattinen sisältömarkkinointipohjainen liidien hankinta. Hinta 3700 eur + alv 24%.

Inboundin mestari™ valmennus: Valmennusohjelma, jolla tekeminen nostetaan mestaritasolle askel kerrallaan. Tiimi ja valmentaja tapaavat säännöllisesti, esim. kerran kuussa. Tapaamisessa analysoidaan tulokset, valitaan kehittämiskohde, luodaan valmiudet ja laaditaan suunnitelmat. Valmentaja tukee tapaamisten välissä tiimiä. Kysy hinta.

Esiintymiset

Toimitusjohtajamme Antti Pietilä on kokenut sisällöntuottaja, esiintyjä ja kouluttaja, ja pyydettävissä kirjoittamaan, puhumaan tai kouluttamaan aiheen ympärillä.

Järjestämme koulutuksia mm. yrittäjäjärjestöjen kanssa.

Ole rohkeasti yhteydessä. Tarjoamme erinomaisen sisällön, innostavan ja asiansatuntevan puhujan, emmekä mitään myyntipuheita/-koulutuksia.