Kouluttajina oman alansa huippuasiantuntijat, jotka kuuluvat Suomen parhaimpiin tai jopa maailmanluokan osaajiin

Kohti digitaalista palveluliiketoimintaa -seminaarisarja palveluliiketoimintaa harjoittavien pk-yritysten ylimmälle johdolle

 

Digitaaliset keinot ovat avain kilpailuedun saavuttamiseen ja kasvuun palveluliiketoiminnassa. Niiden avulla voit valloittaa uusia markkinoita, jotka perinteisin keinoin eivät olisi valloitettavissa. Samalla ne voivat kuitenkin tuoda peliin aivan uusia kilpailijoita. Haluatko olla valloittaja vai valloitettava?

Loyalistic kumppaneineen järjestää neljän iltapäivän mittaisen seminaarisarjan huhti- ja toukokuussa 2018 Helsingissä. Tässä seminaarisarjassa saat huippuasiantuntijoilta läpileikkauksen niistä keinoista, joilla digitalisoit palveluliiketoimintaasi. Olemme koonneet ne ymmärrettävään viitekehykseen, josta voit poimia sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kuulet tilaisuuksissa myös pitkälle palveluliiketoimintaansa jo digitalisoineista case-yrityksistä, jotka saavat sinut muuttamaan käsityksesi siitä, missä liiketoimintasi rajat voivat olla.

 

Ilmoittaudu seminaarisarjaan heti, jottet jää ilman paikkaa!

 

SEMINAARISARJAN TILAISUUDET

Tilaisuudet pidetään Ravintola Käenpesässä, os. Hämeentie 19, 00500 HELSINKI.

Tilaisuus 1: ke 11.4.2018 klo 14:00-17:00: Tuotteistaminen, lanseeraus ja PR

 • Seminaarisarjan avaus & Tiekartta digitaaliseen palveluliiketoimintaan: Antti Pietilä
 • Palveluiden tuotteistaminen, hinnoittelumallit ja toimitusprosessi ovat digitaalisen liiketoiminnan edellytyksiä: Thomas Hood
 • Case: Palveluyrityksen lanseeraus - Näin Hopkins markkinoi itsensä asiakkaiden tietoisuuteen: Arttu Raittila
 • TAUKO
 • Kuinka näkyvyys nostetaan medialuokkaan - Strategiasta tekoihin: Mikko Sillanpää
 • Mitä palveluyrittäjän on tiedettävä webanalytiikasta: Mikko Piippo

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitumiseen

Tilaisuus 2: ke 25.4.2018 klo 14:00-17:00: Kotisivut, löydettävyys ja digitaalinen mullistus

 • Toimivien kotisivujen anatomia: Jani Hiltunen
 • Case: Kuinka Transfluent mullisti perinteisen käännöspalvelualan ja kasvoi maailmalle - Mitä siitä voi oppia: Ari Nyfors
 • TAUKO
 • Kotisivujen ja palveluiden Google-löydettävyys: Jarno Wuorisalo OHJELMAMUUTOS: Näin luot sisältöä, joka vetää asiakkaita puoleensa: Antti Pietilä

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitumiseen

Tilaisuus 3: ti 15.5.2018 klo 14:00-17:00: Arvolupaus, hoitomallit ja kansainvälistyminen

 • Case: Näin myyn konsulttipalveluitani maailmanlaajuisesti tapaamatta asiakasta koskaan: Peter Sandeen
 • Tehokkaan markkinointiviestin ja arvolupauksen rakentaminen: Peter Sandeen
 • TAUKO
 • Digitaaliset asiakkuuksien hoitomallit: Virpi Europaeus
 • Entering New Markets with Inbound Marketing: Jos Schuurmans

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitumiseen

Tilaisuus 4: ke 30.5.2018 klo 14:00-17:00: Digitaalinen myyntiprosessi liideistä kauppaan

 • Näin luot sisältöä, joka vetää asiakkaita puoleensa: Antti Pietilä OHJELMAMUUTOS: Kotisivujen ja palveluiden Google-löydettävyys: Jarno Wuorisalo
 • TAUKO
 • Digitalisoituva myynti: Erkki Tuomi
 • Seminaarisarjan yhteenveto & Kuinka seminaarisarjan opit kytkeytyvät yhteen teoriassa ja esimerkkitapauksessa: Antti Pietilä, Thomas Hood & Erkki Tuomi

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitumiseen.

 

HINTA

Seminaarisarjan hintaan sisältyy koulutuksen lisäksi mahdollisuus puhelinkonsultaatioon haluamiesi kouluttajien kanssa (maks. 30 min aikoja rajattu määrä/kouluttaja).

Seminaarisarja maksaa 250 €/hlö + alv. 24 %. Ilmoittaudu heti, sillä paikat menevät nopeasti!

SAITKO PROMOKOODIN? Promokoodilla kouluttaja maksaa osallistumisesi, jos osallistut vähintään kolmeen kahteen tilaisuuteen. Ilmoita saamasi promokoodi ilmoittautumislomakkeessa!

 

KOULUTTAJAT

Kouluttajat ovat oman alansa huippuasiantuntijoita. Monet heistä ovat itsekin toimineet tai toimivat yrittäjinä palveluliiketoiminnassa ja ovat sitä menestyksekkäästi digitalisoineet. Saat siis maan parhaan osaamisen lisäksi kokemuksia, joita et konsulteilta saa.

Antti Pietilä on liiketoiminnan digitalisoinnin ja erityisesti inbound-markkinoinnin asiantuntija sekä Loyalisticin perustaja. Loyalistic tekee markkinoinnin automaatio-ohjelmistoa erityisesti pk-yritysten myynnin kasvattamiseen.

Thomas Hood on palveluliiketoiminnan prosessien asiantuntija ja PlanMillin toimitusjohtaja ja partneri. PlanMill tekee palveluliiketoiminnan ohjelmistoja.

Peter Sandeen tunnetaan kansainvälisesti markkinointiviestinnän ja markkinoinnin systematisoinnin asiantuntijana. Hän myy ja toimittaa palvelunsa verkossa, pääosin ulkomaille.

Erkki Tuomi on kasvukonsultti ja myyntivalmentaja, joka tuntee erityisesti ICT-alan haasteet. Hän on toimitusjohtaja Pro Growth Consultingissa, joka on kasvu- ja myyntivalmennusyritys.

Virpi Europaeus on asiakkuusjohtamisen konsultti sekä partneri niin ikään Pro Growth Consultingissa.

Jos Schuurmans on sisältömarkkinoinnin asiantuntija, jonka yritys Cluetail auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja laajentumaan uusille markkinoille digimarkkinoinnin ja -myynnin keinoin sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Mikko Sillanpää on viestintätoimisto Harkonsalo&Vesan toimitusjohtaja ja erikoistunut asiantuntijayritysten oman, ansaitun ja ostetun median liiketoimintalähtöiseen kehittämiseen.

Mikko Piippo on verkkoanalytiikan asiantuntija ja Hopkinsin perustajia. Hopkins on digitaalisen markkinoinnin toimisto.

Arttu Raittila on mainonnan ja hakukonemarkkinoinnin ammattilainen ja työskentelee myös Hopkinsilla.

Jani Hiltunen on web designer ja LiquidBloxin perustaja. LiquidBlox on helppokäyttöinen suomalainen verkkosivujen julkaisutyökalu.

Ari Nyfors on käännöstoimisto Transfluentin asiantuntija.

Jarno Wuorisalo on Cuution toimitusjohtaja. Cuutio on hakukoneoptimointityökalu, jonka avulla yritykset voivat helposti seurata verkkopalvelunsa sisällön toimivuutta, löydettävyyttä ja sen kehitystä sekä kilpailutilannetta.

 

Nähdään seminaarissa!