Roast 28.11.2019

Tervetuloa Loyalisticin, Cuution ja Harkonsalo & Vesan yhdessä järjestämään Roast-webinaariin 28.11. klo 9-11.

Tule mukaan syksyn kuumottavimpaan markkinointiaamuun!

Yrityksen kotisivut, sisällöt, some-tilit ja verkkonäkyvyys muodostavat kokonaisuuden, jonka tulisi lisätä kauppaa. Kokonaisuus on kuitenkin monimutkainen ja asiakas hukataan helposti matkalla, ennen kuin myyjä saa hänestä otteen.

Aamu-roastissa pääset kuulemaan aitiopaikalta kolmen kovan tason asiantuntijan ajatuksia roastattavaksi uskaltautuneiden yrityksien* markkinointiviestinnästä monesta eri näkökulmasta. Aamun aikana käsitellään niin ydinviestien iskevyyttä, yrityksen löydettävyyttä ja verkkosivujen toimivuutta. Käytännönläheisiä oppeja voi soveltaa helposti oman organisaation toimintaan.

Cuution Jarno Wuorisalo tarkastelee kriittisesti yrityksen löydettävyyttä ja kilpailutilannetta Googlessa. H&V:n Mikko Sillanpää arvioi kuinka tarina ja ydinviestit kantavat yli kanavien ja asiakkaan polun. Loyalisticin Antti Pietilä arvioi kuinka hyvin sisältö houkuttelee kiinnostuneita ja kuinka tuo kiinnostus saadaan konvertoitua liideiksi ja kehitettyä siitä eteenpäin.

Yleisössä pääset näkemään kuinka huippuammattilaiset pilkkovat yrityksen verkkoläsnäolon palasiin ja arvioivat sen toimivuutta esimerkkiyritysten kautta. 

Haluatko ilmaisen asiantuntija-arvion yrityksellesi?

Ilmoita yrityksesi roastiin esimerkiksi, niin saat arvion ilmaiseksi. Huikkaa kiinnostuksesta

Varsinaiset roastit kestävät 10:30 asti, jonka jälkeen on mahdollisuus esittää kysymyksiä klo 11 asti.

Ilmoittaudu yleisöön täyttämällä lomake. Webinaari on maksuton.